Nimekäs finalistikolmikko! Tässä ehdokkaat NHL:n vuoden tulokkaaksi

© Kuva: Getty Images

Finalistikolmikko NHL:n kuluvan kauden parhaalle tulokaspelaajalle jaettavan Calder-palkinnon saajaksi on selvillä.

Pystin kohtalosta kisaavat viime metreillä Toronto Maple Leafsin hyökkääjä Michael Bunting, Detroit Red Wingsin ykköspakiksi heti ensimmäisellä NHL-kaudellaan noussut Moritz Seider sekä Anaheim Ducksin taiturimainen hyökkääjä Trevor Zegras.

Kolmikon konkari, pitkään AHL:ssä pelannut 26-vuotias Bunting pelasi runkosarjassa 79 ottelua tehoin 23+40=63. Seider, 21, pelasi täyden 82 ottelun runkosarjan iskien niissä tehot 7+43=50. Zegras, 21, urakoi 75 ottelua merkkauttaen niissä 23+38=61 tehopistettä.

Kolmikosta saksalainen Seider nähdään tänä keväänä Suomessa pelattavissa MM-kisoissa. Buntingin kausi sen sijaan jatkuu yhä pudotuspeleissä.

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️