NHL-toimittaja: Tällaista jättipalkkaa Patrik Laine pyytää Columbukselta!

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jacketsin ja Patrik Laineen välisistä jatkosopimusneuvotteluista odotetaan kovaa vääntöä NHL:n kesämarkkinoilla.

NHL-toimittaja Lyle Richardson uskoo osapuolten solmivan pitkän jatkosopimuksen, joskaan halvalla GM Jarmo Kekäläinen ei maanmiehensä nimeä sopimuspaperiin tule saamaan.

– Laineen 7,5 miljoonan dollarin vuosipalkan takaava sopimus umpeutuu ja hänellä on mahdollisuus viedä tuleva sopimus välimiehen ratkaistavaksi. Kekäläisen on lyötävä pöytään isoja dollaripinoja pitääkseen pelaajansa seurassa pitkällä aikavälillä, Richardson aloittaa.

– Laineen leiri saattaa hakea yli yhdeksän miljoonan dollarin vuosipalkkaa ja 7-8-vuotista sopimusta. Toinen vaihtoehto olisi lyhyempi sopimus, joka vapauttaisi pelaajan aiemmin vapaille markkinoille ja tavoittelemaan jättisopimusta.

– Laineen uusi sopimus tulee joka tapauksessa puraisemaan pahasti Blue Jacketsin palkkabudjettiin. Seuralla on tällä hetkellä 54 miljoonaa dollaria kiinni 15 pelaajansa sopimuksissa, Richardson muistuttaa.

Toimittaja arvioi samalla, että Kekäläinen yrittänee kaupitella 32-vuotiasta ruotsalaislaituri Gustav Nyquistia NHL:n kesämarkkinoilla vapauttaakseen lisätilaa palkkabudjettiinsa. 5,5 miljoonan dollarin vuosipalkkaa nauttiva konkari nakutti päättyneellä kaudella 53 tehopistettä, joten kysyntää pelaajalle saattaisi löytyä jopa mestarisuosikkien riveistä.

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️