Hurja heitto: Carolina-luotsilta kova syytös Boston-leiriin Antti Raannan loukkaantumisen jälkeen – ”Ei se voisi enää tuon selvempää olla”

© Kuva: Getty Images

Carolina Hurricanesin ja Boston Bruinsin välisessä NHL:n pudotuspelien avauskierroksen toisessa osassa koettiin raaka suomalaiskohtalo.

Canes-vahti Antti Raanta loukkaantui jo avauserässä, eikä kuusi kutia kuudesta torjunut suomalainen kyennyt enää palaamaan tolppien väliin.

Tapaus oli ottelusarjaa voitoin 2-0 johtavalle Carolinalle äärimmäisen paha. Raannan kakkosvahtina ottelussa torjui Pjotr Koshetkov, kun ykkösmolari Frederik Andersen on sivussa.

Carolinan legendaarinen luotsi Rod Brind’Amour laukoi Bostonin suuntaan kovia syytöksiä torstaina pohjoisamerikkalaismedioiden mukaan.

Päävalmentajalta kysyttiin matsin jälkeen, jotta onkohan Boston ottanut Carolinan maalivahdit kohteeksi.

– Mitäpä luulette? Ei se voisi enää tuon selvempää olla.

Raannan tilasta ei löytynyt esimerkiksi pohjoisamerikkalaisista medioista tai Twitteristä uusia tietoja tämän jutun kirjoitushetkellä torstaina iltapäivästä.

– Hän ei palannut peliin, joka ei ole hyvä merkki. Raanta oli matsin jälkeen kuitenkin hyvällä tuulella, Brind’Amour lopetti.

Emil jyrää jatkoon Wimbledonissa! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️