Winnipeg Jets on tekemässä isoja peliliikkeitä ennen ensi maanantaina umpeutuvaa NHL:n siirtotakarajaa.

Kanadalainen mediajätti Sportsnet paljastaa Jetsin kaupittelevan kahta hyökkääjäänsä, Andrew Coppia sekä Patrik Laineen entistä tutkaparia Paul Stastnya. Kummankaan kaksikosta ei uskota jatkavan seurassa ensi kaudella. Kaksikon nykysopimukset umpeutuvat tähän kauteen.

– Useat seurat tarkkailevat Jetsin tilannetta, Sportsnetin Ken Wiebe kertoo ja paljastaa ainakin Boston Bruinsin, Tampa Bay Lightningin, New York Rangersin ja Edmonton Oilersin iskeneen silmänsä Jets-kaksikkoon.

– Kaksikon jatko seurassa on todella ohuen langan varassa – käytännössä lähtö on jo varmaa, Wiebe lisää.

Vajaat neljä miljoonaa dollaria kaudesta tienaava kaksikko on onnistunut kuluvalla kaudella kelvollisesti. Coppilla on vyöllään 54 ottelua tehoin 13+19=32. Stastnyn teholukema 49 ottelussa on mallia 17+13=30.