Miten tällainen tahti on edes mahdollista? NHL:ssä käsittämätön maalikimara – ”On tuo hullua”

© Kuva: Getty Images

Tampa Bay Lightning innostui maanantaiyön NHL-pelissä Chicago Blackhawksia vastaan hurjaan maalikimaraan. Peli päättyi 6-3 ja Tampan kuudesta maalista peräti kolme syntyi päätöserän alussa vain 32 sekunnin aikana.

Seuraennätys meni uusiksi, sillä aiemmin nopein kolmen maalin setti oli ottanut aikaa 42 sekuntia. NY Islanders oli ottavana osapuolena maaliskuussa 2008.

– On tuo hullua. Ammuimme kiekkoja ja hyviä juttuja vain tapahtui. Ne syntyivät tuntuvan nopeasti, mutta en tiennyt niiden tulevan noin nopeasti. Kiitos äijille, kun pistivät jalan kaasulle kolmoserän alussa ja panivat pelin pakettiin, Victor Hedman hämmästeli NHL:n nettisivuilla.

Toinen tilastokummajainen koskee Tampa-vahti Andrei Vasilevskia. Hän on voittanut uransa kaikki 12 ottelua Chicagoa vastaan.

– Se oli yksi huomionarvoisimmista maalivahtisuorituksista, joita olen päässyt todistamaan pitkään aikaan, Lightning-luotsi Jon Cooper sanoi kehuen molarinsa illan torjuntoja.

Joukkueet ovat menneet NHL:ssä eri suuntiin. Tampa viilettää Atlantin divisioonan kärkenä, Chicago kyntää keskisessä divisioonassa hännillä.

Emil jyrää jatkoon Wimbledonissa! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️