Detroit Red Wingsin ja Minnesota Wildin välinen NHL-ottelu meinasi lähteä lapasesta sen toisen erätauon alla totaalisesti. Eräs Detroitin maalin suulla syntynyt torikokous eskaloitui niin, että kentällä oli lukuisia eri taistelupareja.

Usea maila ja kypärä oli lentänyt jäähän, kun pelaajat hakivat taistelupareja toisistaan. Tilannetta kuvastaa se, että Red Wingsin maalivahti Alex Nedeljkovic oli saada Wild-kollega Cam Talbotista tanssiparin. Ensiksi mainittu sai lopulta kakkosen väkivaltaisuudesta ja jälkimmäinen kahden minuutin tuomion syynä poistuminen maalialueelta.

Kahakka pysyi hanskassa, eikä tuomarien tarvinnut jakaa tilanteessa yhtään tappeluvitosta. Wildilta kakkosen sai kaksi ja Red Wingsiltä kolme pelaajaa.

Poikkeuksellisen iso kahakka ei näyttänyt jättävän päätöserään tai jatkoajallekaan kaunaa, sillä pelissä ei tarvinnut jakaa myöhemminkään tappeluvitosia.

Ottelu päättyi lopulta Minnesotan 6-5-voittoon jatkoajalla.