NHL:n kauhukakarana parilla edellisellä vuosikymmenellä tunnetuksi tulleen Sean Averyn paluu ammattikiekkoilun pariin on jäämässä parin päivän mittaiseksi.

Takavuosien kohuhyökkääjä solmi keskiviikkona loppukauden kattavan sopimuksen ECHL-seura Orlando Solar Bearsin kanssa. Mies puhui tuolloin jopa haaveistaan palata NHL:ään. Nyt seura on kuitenkin purkanut 41-vuotiaan hyökkääjän sopimuksen vain kaksi päivää sen solmimisen jälkeen.

Solar Bears tiedotti sopimuksen purkamisesta kotisivuillaan. Seura ei perustellut pikaista lopputiliä tarkemmin.

Nopeat liikkeet eivät ole Averylle uutta. Mies muistetaan pikaisesta katoamistempustaan myös Suomessa. Mies piipahti Pelicansissa NHL:n työsulkukaudella 2004-05, iski kahteen peliin kolme maalia ja poistui sen jälkeen maasta kenenkään tietämättä.

Avery on nähty edellisen kerran tositoimissa kaudella 2011-12.