HPK on tehnyt loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen seuralle hyvin tutun puolustajan Niklas Frimanin kanssa.

28-vuotias Friman pelasi kaksi edellistä kautta Jokereissa. Hän teki tällä kaudella 43 otteluun tehopisteet 5+11=16. Ennen KHL:ään lähtöään Friman pelasi HPK:ssa kolmen kauden ajan. Sinä aikana hän voitti kertaalleen Suomen mestaruuden ja toimi yhden kauden joukkueen kapteenina. Liigassa hän on edustanut myös TPS:ää sekä JYPiä.

Friman on yksi tuoreista olympiakultamitalisteista. Hän pelasi turnauksessa viisi ottelua pistein 0+1.

– Tuttu pelaaja meille HPK:ssa. Ensiarvoisen tärkeä meidän peliämme ja kokonaisuutta ajatellen, sillä Niklas on erittäin hyvä lisä meidän puolustuspeliimme. Fyysisesti Niklas on vahva ja hyväkuntoinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan isot minuutit pelien ratkaisuhetkillä. Kiekollinen osaaminen tukee meidän pelin rakennetta ja tiivistä viisikkopeliä, HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kommentoi seuran tiedotteessa.

– Pelihalut ovat kovat tähän loppukauteen ja olen kiitollinen, että saan mahdollisuuden jatkaa kautta vielä. Ohjelma tulee olemaan tiukka ja oikeiden askelmerkkien on löydyttävä nopeasti. Olen tietoinen, että Kerhossa on hyvä meininki ja liityn innoissani joukkueeseen mukaan, Friman puolestaan kommentoi.