NHL:n maalivahtilegendoihin lukeutuva Dominik Hasek lataa täyslaidallisen venäläispelaajia kohtaan liittyen maan sotaan Ukrainan kanssa.

Hasekin mielestä NHL:n olisi välittömästi hyllytettävä kaikki venäläispelaajat kannanottona Venäjän poliittista tilannetta kohtaan.

Erityisesti Venäjän presidentti Vladimir Putinin hyväksi ystäväksi tiedetty Aleksandr Ovetshkin saa tshekkilegendalta tylyä palautetta.

– Jokainen aikuinen ihminen Euroopassa tietää hyvin, että Putin on hullu tappaja, ja Venäjä käy hyökkäyssotaa vapaata maata ja sen kansaa vastaan. NHL:n on välittömästi keskeytettävä kaikkien venäläisten pelaajien sopimukset! Jokainen urheilija ei edusta vain itseään ja seuraansa, vaan myös maataan ja sen arvoja sekä tekoja. Se on tosiasia. Jos NHL ei tee niin, sillä on epäsuora yhteisvastuu Ukrainan kuolleista, Hasek jyrisee.

Dominik Hasek

@hasek_dominik
What!? Not only an alibist, a chicken shit, but also a liar! Every adult in Europe knows well, that Putin is a mad killer and that Russia is waging an offensive war against the free country and its people. The NHL must immediately suspend contracts(contin)
edition.cnn.com/2022/02/25/spo…
edition.cnn.com

Russian NHL star player Alex Ovechkin says, ‘Please, no more war’ | CNN

Russian-born NHL player Alex Ovechkin has expressed his hope for an end to hostilities after Russia invaded Ukraine.