Yllättävä tilastofakta – kovan rajapyykin rikkonut Aleksander Barkov kahden rankingin kärkipaikalle Anton Lundellin avulla

© Kuva: Getty Images

Florida Panthersin kippari Aleksander Barkov (1+1) ja Anton Lundell (0+1) olivat juonimassa Vegas Golden Knightsia nurin perjantaiyönä. Suomalaiskaksikko avasi joukkueensa maalihanat 4-1-voitossa alivoimalla.

Duo karvasi päätöserän loppupuolen alivoimalla korkealta ja kovaa saaden pikkumustan lopulta itselleen. Lundell jakoi poikittaissyötön ja kapteeni Barkov niittasi pelin 1-1:een.

Barkovin saldo on nyt 31 ottelun jälkeen 19+17=36 ja Lundellin 40 ottelussa 10+17=27.

Kapteenin tilastoissa silmiinpistävä fakta on se, että suomalainen on latonut tällä kaudella jo neljä alivoimamaalia. Se on eniten yhdessä Columbus Blue Jacketsin Gustav Nyquistin kanssa, ja tehoilla 4+0 irtoaa myös alivoimapörssin kärkipaikka.

Lisäksi Barkov on ensimmäinen Florida-pelaaja, joka on onnistunut rikkomaan kovan rajapyykin, 200 tehdyn maalin rajan kautta seurahistorian.

– Se tuntuu hienolta. Nämä ovat kuitenkin virstanpylväitä, joita tarkastellaan uran jälkeen. Mutta olen iloinen, että sain sen alta pois. Olen iloinen siitäkin, että olen saanut pelata tässä joukkueessa mahtavien pelaajien kanssa, joukkueen värejä kaudesta 2013-14 kantanut Barkov hehkutti NHL:n nettisivuilla.

LUE PERJANTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Näitä ei näe usein – NHL-pelaaja veivasi kiekon maaliin ilmaveivillä: “Moni maalivahti ei odota tuollaista”

Voi voi: NHL:n hurja syöttökone loukkaantui, kaksi maalia alustaneen Patrik Laineen Columbuksen leiriin pientä helpotusta

SUOMI-RUOTSI – RAHAN TAKOMINEN LEIJONILLA JATKUU!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ VIHJE