Näitä ei näe usein – NHL-pelaaja veivasi kiekon maaliin ilmaveivillä: “Moni maalivahti ei odota tuollaista”

© Kuva: Getty Images

Anaheim Ducksin Trevor Zegras nousi perjantaiyönä NHL:n ykkösnimeksi yksilösuorituksia tuijottamalla. Pelaaja veivasi Montreal Canadiensia vastaan kumilätkän häkkiin ilmaveivillä siirtäen joukkonsa 4-1-johtoon.

Joukkueensa kakkosketjun sentteri iski kaksi maalia ja Anaheim voitti lopulta 5-4.

– Moni maalivahti ei odota tuollaista. Tuo on tapaus, jonka parissa en tee töitä paljon. On kiva nähdä sen toimivan, maalari oli sanonut NHL:n nettisivuilla.

Kun ottelusta tuli maalin peli, oli kyseinenkin osuma Anaheimille tärkeä. Ilmaveivimaalin uskotaan ja oletetaan olevan neljäs NHL:n historiassa. Lähimenneisyydessä vastaavanlaisen ovat kiskaisseet Carolina Hurricanesin Andrei Svetshnikov (2019) ja Nashville Predatorsin Filip Forsberg (2020).

– Se oli meille valtavaa juttu, kun saimme nähdä hänen onnistuvan. Toki se oli meille muutenkin tärkeä maali, joukkuekaveri Adam Henrique iloitsi.

Suomalaisvärejä ottelussa kantoi Habsin Artturi Lehkonen. Montrealin ykkösketjun laituri iski matsissa yhden maalin nostaen kauden saldonsa lukemiin 6+10=16.

Anaheim keikkuu Tyynenmeren divisioonassa voittonsa turvin kakkosena, Montreal kyntää puolestaan Atlantin puolella viimeisenä.

LUE PERJANTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Voi voi: NHL:n hurja syöttökone loukkaantui, kaksi maalia alustaneen Patrik Laineen Columbuksen leiriin pientä helpotusta

SUOMI-RUOTSI – RAHAN TAKOMINEN LEIJONILLA JATKUU!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ VIHJE