NY Rangersin tehopakki Adam Fox jatkoi ilmiömäistä syöttövirettään myös perjantaiyönä alustettuaan joukkueensa ensimmäisen maalin Columbus Blue Jacketsia vastaan.

Sinitakit tosin voittivat 5-3, mutta jenkki nosti syöttömääränsä jo 40:ään ja koko kauden saldon lukemiin 7+40=47.

Pelaajasta kantautui myös surkeita uutisia, kun esimerkiksi NHL:n nettisivuilla kerrottiin tämän jonkinlaisesta loukkaantumisesta. Kyseessä on ylävartalovamma.

Se oli seurausta kontaktista Columbuksen puolustaja Vladislav Gavrikovin kanssa. NHL:n syöttöpörssin kakkonen pelasi pelasi ottelussa lopulta 15 minuuttia jättäen leikin kesken kolmannen erän alussa.

Calgary Flamesin kesän 2016 kolmannen kierroksen 66. varaus Fox pelaa tarunhohtoisessa kolmatta kauttaan. Kun hänen yhden kauden syöttöennätys on 42 napsua, menee rekordi rikki vielä tämän kevättalven aikana ja kirkkaasti.

Kamppailu toi nyt Columbus-leiriin vähän valoa, kun joukkue katkaisi kolmen ottelun tappioputken. Kun kaksi syöttöpinnaa saalistaneen Patrik Laineen tähdittämä nippu on pudotuspelipaikkaa perässä silti 12 pinnaa, on sillä kiivettävänään valtava vuori.