Ilveksen väkevä liito Jääkiekkoliigassa jatkui keskiviikkona, jolloin sen jalkoihin jäi Oulussa paikallinen Kärpät lukemin 5-6. Tupsukorvilta nousi tehoille maalikarkeloissa 12 pelaajaa.

Joukkueen tehot ovat jakautuneet myös kauden aikana todella tasaisesti, jonka todeksi osoittaa sisäisen pistepörssin käsittämätön tasaisuus. Joukkueen pelaajista peräti neljä on nakuttanut tehokkaimman pelaajan paikkaan oikeuttavat 20 pinnaa.

Kultakypärää kantaa Nicholas Baptiste, jonka saldo on 10+10. Samassa pistemäärässä ovat myös Panu Mieho ja Petri Kontiola luvuin 6+14 sekä Les Lancaster saldolla 4+16. Pisteen perässä vaanii kippari Eemeli Suomi lukemin 10+9, 18 pisteessä lukemin 7+11 ovat Matias Mäntykivi ja Joni Ikonen.

Kaikkiaan peräti kymmenen tehokkaimman pelaajan ero ylös tai alaspäin on maksimissaan vain pisteen verran.

Ei liene ihme, että joukkue keikkuu liigakakkosena, vain kaksi pinnaa HIFK:ta perässä. Lisäksi tamperelaisilla on kaksi ottelua vähemmän pelattuna.