Takavuosien tähtihyökkääjä siirtolistalle NHL:ssä – Evander Kanen sopimus julki jo viikonloppuna?

© Kuva: Getty Images

Jesse Puljujärven ja Mikko Koskisen Edmonton Oilers on tehnyt palkkakattoonsa tilaa potkut San Jose Sharksista saaneen Evander Kanen sopimukselle siirtämällä entisen tähtihyökkääjä Kyle Turrisin siirtolistalle.

Turris pelaa Oilersissa toista kauttaan. 1,65 miljoonaa dollaria kaudessa tienaava 32-vuotias on iskenyt tällä kaudella 21 pelissä vain neljä (1+3) tehopistettä. Parhaimmillaan mies nakutti Ottawa Senatorsin paidassa kaudella 2014-15 peräti 64 (24+40) tehopistettä.

The Fourth Period -sivuston toimittaja David Pagnottan mukaan Turrisin siirtolistakomennuksen taustalla on seuran yritys saada kohuhyökkääjä Evander Kane riveihinsä jo viikonlopun otteluun Vancouver Canucksia vastaan. Kane neuvottelee parhaillaan entisen seuransa kanssa sopimuksensa purkamiseen liittyvistä yksityiskohdista. Kanen uskotaan jo päässeen sopuun uuden sopimuksen ehdoista Oilersin kanssa.

SUOMI-RUOTSI – RAHAN TAKOMINEN LEIJONILLA JATKUU!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ VIHJE