Jesse Puljujärven ja Mikko Koskisen Edmonton Oilers on tehnyt palkkakattoonsa tilaa potkut San Jose Sharksista saaneen Evander Kanen sopimukselle siirtämällä entisen tähtihyökkääjä Kyle Turrisin siirtolistalle.

Turris pelaa Oilersissa toista kauttaan. 1,65 miljoonaa dollaria kaudessa tienaava 32-vuotias on iskenyt tällä kaudella 21 pelissä vain neljä (1+3) tehopistettä. Parhaimmillaan mies nakutti Ottawa Senatorsin paidassa kaudella 2014-15 peräti 64 (24+40) tehopistettä.

The Fourth Period -sivuston toimittaja David Pagnottan mukaan Turrisin siirtolistakomennuksen taustalla on seuran yritys saada kohuhyökkääjä Evander Kane riveihinsä jo viikonlopun otteluun Vancouver Canucksia vastaan. Kane neuvottelee parhaillaan entisen seuransa kanssa sopimuksensa purkamiseen liittyvistä yksityiskohdista. Kanen uskotaan jo päässeen sopuun uuden sopimuksen ehdoista Oilersin kanssa.

David Pagnotta

@TheFourthPeriod
If/when Turris clears waivers Saturday, the #LetsGoOilers will gain $1.125M in cap relief by burying his contract. That enough for Evander Kane?