23 miljoonan dollarin riita! NHL-toimittaja: Kohupelaaja Evander Kanen tilanteeseen luvassa viimein ratkaisu

© Kuva: Getty Images

San Jose Sharks antoi hiljattain potkut viime kauden parhaalle pistemiehelleen Evander Kanelle. Osapuolten välinen sopimusjupakka on silti kaikkea muuta kuin loppuun käsitelty.

NHL:n pelaajayhdistyksen mielestä Sharks on kohupelaajalle 23 miljoonaa dollaria velkaa sopimuksen ennenaikaisesta purkamisesta. Sharks puolestaan väittää kohusta toiseen kaukalon ulkopuolella ajautuvan hyökkääjän rikkoneen liigan koronamääräyksiä, mikä oikeuttaa seuran mukaan sopimuksen purkamisen sopimusrikkomukseen vedoten.

Daily Faceoff -sivuston toimittaja Chris Gear kirjoittaa tuoreessa artikkelissaan, että Kane ja Sharks olisivat nyt valmiita istumaan samaan neuvottelupöytään ratkaistakseen riidan ilman ulkopuolista välimiestä tai oikeusistuinta. Jos asiat sujuvat Gearin kirjoittamalla tavalla, julkisuuteen tullaan tuskin koskaan antamaan tietoja neuvottelujen lopputuloksesta.

30-vuotiaan Kanen seitsemän miljoonan dollarin vuositulot takaava seitsemän vuoden jättisopimus olisi jatkuessaan umpeutunut vasta kesällä 2025.

SUOMI-RUOTSI – RAHAN TAKOMINEN LEIJONILLA JATKUU!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ VIHJE