Se ei mennyt ihan putkeen: Vaimo yllätti ex-liigatähden ilotalosta – pelaaja sai lähdöt vieraiden naisten luota, kotoa ja ilmeisesti myös alkukauden joukkueesta

© Kuva: Ilari Isotalo

Jääkiekkotoimittaja Ondrej Kuchar kirjoitti äskettäin, että tshekkivahti Alexander Salak on purkamassa sopimuksensa kotimaansa pääsarjan HC Sparta Prahan kanssa.

TPS:ssä Liigaa kausina 2007-09 pelannut molari oli tämän jutun kirjoitushetkellä vielä torstaina Eliteprospectsin mukaan seuran miehiä, mutta seurasiirtokohu on ollut otsikoissa pidemmän aikaa.

Se on seurausta varsin yllättävistä uudenvuoden puuhista. Maalivahti oli ollut tshekkiläisen Bleskin mukaan vuoden vaihtuessa ilotalossa juhlimassa joidenkin joukkuekavereidensa kanssa, kunnes miesten ja vähäpukeisen naisten luo paikalle pamahti yhtäkkiä yllättäen vaimo Misa Salakova.

Vaimo ei kuulemma varsinaisesti pitänyt prahalaisesta näystään. Hän komensi molarin välittömästi kotiin, josta se riita vasta alkoikin.

– Kadulla käytiin kova riita, silminnäkijä oli sanonut lähteen mukaan.

Sen jälkeen tapaus eskaloitui siihen, että Salak oli kuulemma lentänyt pellolle kodistaan sekä ilmeisesti myös seurasta. Blesk puolestaan kertoi, että vaimo olisi ottanut ritolat ja lähtenyt Dubaihin suunnittelemattomalle huilille.

Joidenkin silminnäkijähavaintojen mukaan Salak olisi sittemmin ollut matkalla pois kaupungista, ehkä Ruotsin suuntaan. Suomessa Mestiksen Jokipoikia aikoinaan edustanut vahti pelasi Ruotsissa kausien 2010-13 välillä Färjestadissa.

SUOMI-RUOTSI – RAHAN TAKOMINEN LEIJONILLA JATKUU!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ VIHJE