KHL:n suomalaistykki Markus Granlund pääsi tiistai-iltapäivästä oikein kunnon liekkeihin Salavat Julajev Ufan paidassa Dinamo Riikaa vastaan. Ensiksi mainittu voitti latvialaisvieraansa 6-4 ja hyökkääjä mätti pelissä peräti neljä pinnaa.

Ykkösketjun laiturin pisteistä kaikki olivat syöttöpisteitä. Ketjukaveri Teemu Hartikainen oli hänkin pelipäällä pistein 1+1. Suomalaisten vakituinen sentteri Sakari Manninen ei pelannut ottelussa lainkaan.

Itäisen konferenssin nelosena painavan Ufan Granlund nousi pisteillään sarjan pörssin 14:nnelle sijalle, keskiviikon kierroksen ollessa kesken pistein 8+30=38. Syöttöpörssissä suomalainen on viidentenä, ja samalla hänestä tuli sarjan viides 30 syötön rajan rikkonut pelaaja.

Tomi Lämsän luotsaamalla Ufalla on pelaamatta runkosarjaa vielä kymmenen ottelua. Joukkue ei ole jäänyt kymmenessä edellisessä pelissä kertaakaan pisteittä.