Minnesota Wildin sveitsiläistähti Kevin Fiala on kovassa vireessä NHL-kaukaloissa juuri nyt. Edellisessä ottelussa hän nappasi syöttöpisteen, kun Wild kukisti New York Islandersin loppulukemin 4-3.

Pisteen myötä hyökkääjä venytti pisteputkeaan jo 11 ottelun mittaiseksi. Putken aikana ovat syntyneet komeat tehopisteet 8+6=14.

Pisteputki lähestyy kovaa vauhtia Wildin seuraennätystä. Sitä pitää tällä hetkellä hallussaan suomalaistaituri Mikael Granlund. Hän rakensi 12 ottelun pisteputken kaudella 2016-17, jolloin syntyivät tehopisteet 5+12=17. Nykyään Granlund edustaa Nashville Predatorsia.

25-vuotias Fiala on tällä hetkellä joukkueensa neljänneksi tehokkain pelaaja. Kaikkiaan hän on tehtaillut kauden 40 otteluun tehopisteet 12+20=32.

Wildin seuraava ottelu on Suomen aikaa torstain vastaisena yönä, kun joukkue kohtaa Chicago Blackhawksin. Kyseisessä kamppailussa Fialalla olisi mahdollisuus kasvattaa pisteputkensa jo yhtä pitkäksi kuin Granlundilla.