Ala-arvoista tuomaritoimintaa! Sorsittu Miro Heiskanen raivoissaan varastetusta voitosta: ”Tämä on syvältä”

Toni Tuomala
Tampa Bay Lightning v Dallas Stars

Dallas Stars koki viime yönä karvaan 1-2 tappion St. Louis Bluesille. Blues iski kummankin maalinsa viimeisellä minuutilla. Syyttävä sormi osoittaa kuitenkin ottelun tuomaristoa.

Kun Dallas oli vielä johdossa, Miro Heiskanen sai alivoimalla kiekon itselleen ja oli purkamassa sitä ulos omalta alueelta. Jäässä maannut Brayden Schenn otti kuitenkin suomalaisen mailasta kiinni estäen purun ja repi vielä Heiskasen jään pintaan.

Schenn ei saanut jäähyä. Kun Heiskasen huitaisi kostoksi hyökkääjää käsille, tuomariston käsi nousi välittömästi ylös. Peli vihellettiin poikki vain sekunteja myöhemmin, kun Blues iski kiekon maaliin.

St. Louis sai jatkaa ylivoimalla. Voittomaalissakin oli harmillinen suomalaismauste, kun Jordan Kyroun laukaus kimposi Dallas-puolustaja Jani Hakanpään kautta maaliin.

Heiskanen kertoi mielipiteensä tuomarifarssista ottelun jälkeen.

– Se oli mielestäni todella huono ratkaisu heiltä. Minut kampitettiin kulmassa, ja he vihelsivät minulle huitomisjäähyn. Okei, se ehkä oli huitominen, mutta se oli aika selvä kampitus kulmassa ennen sitä, Heiskanen tilitti.

– Tämä on turhauttavaa. Tämä on syvältä. Pelasimme mielestäni todella hyvin, ja he tekivät tuon lopussa.

Voit katsoa Bluesin maalit alta.

Voita robotti-imuri – arvo 499€!

  1. Vastaa kolmeen nopeaan kysymykseen.
  2. Osallistu arvontaan.
  3. Voit voittaa robotti-imurin, jonka arvo on 499€!
OSALLISTU NYT!
Asenna appi

SuomiKiekko

Suomalaista jääkiekkoa penkkiurheilijoille