Liigassa peräti kolmantena viilettävä Pelicans tiedotti alkuviikosta nettisivuillaan, että peruspakki Alex Lindroosin kausi on ohi. Joukkue kertoi Instagram-tilinsä tarinaosiossa, että puolustajan polvi on leikattu äskettäin.

Helsinkiläislähtöinen pelimies luuti tällä kaudella 18 ottelussa tehopistein 0+3. Lisäksi Lindroos kävi lainalla alkutalvesta HPK:ssa, jossa tilille kertyi kaksi matsia pisteittä.

Pelicansin tämänhetkinen kenties ainoa selvä epäkohta on pakiston vajaus. Sivussa sieltä nimittäin ovat myös kippari Joonas Jalvanti toistaiseksi ja Mikko Kokkonen. Nuoren lupauksen tilaa arvioidaan päivä kerrallaan.

Liigassa pelataan keskiviikkona viisi ottelua. Pelicans vierailee JYPin kotihallissa, lisäksi ohjelmassa ovat koitokset KooKoo-HPK, Kärpät-Ilves, Tappara-SaiPa ja Ässät-Jukurit.