Sveitsin toiseksi korkein sarjataso NLB on saanut näkyvyyttä joulun korvilla paljon ympäri medioiden todella kummallisen tapauksen takia. Sierressä pelaava Arnaud Montandon ja Langenthal-pelaaja Tyler Higgins putosivat jäihin kesken ottelun – sanayhdistelmän varsinaisessa merkityksessä.

He putosivat loskaiseen ja vetiseen kuoppaan jäähallin laidan petettyä taklaustilanteen takia. Kuoppa on jääkoneen tyhjennystä varten. Montandon kertoi Blickin mukaan, että pelin aikana hänen varusteet ja mies itse olivat lämpöisiä, mutta kylmään mönjään putoaminen muutti tilanteen silmän räpäyksessä.

Tapauksen jälkeen Montandon joutui vaihtamaan varusteet vanhempiin.

– Tultuani kotiin halasin vaimoani ajatellen, että olin todella onnekas. Tilanteessa sattunut lento oli ihan h*lvetinmoinen, eriskummallisesta tapauksesta ihme kyllä ehjin nahoin selvinnyt kolmekymppinen hyökkääjä mietti.

– Ja viestejä en ole saanut näin paljoa edes syntymäpäivänäni.

MySports

@MySports_CH
Kuriose Szene in der Swiss League. 😅😱

Sierre-Stürmer Arnaud Montandon nimmt ein unfreiwilliges Eisbad. Nach einem Check landet Montandon im Schneewasser, welches die Eismaschine jeweils einsammelt. 🧐⛄️

@NLSLOfficial

Langenthal voitti aatonaattona pelatun ottelun 3-2. Se keikkuu sarjanelosena ja Sierre seitsemäntenä.