Kuluvan CHL-kauden puolivälieräottelut saatiin eilen tiistaina pelattua. Näin ollen sarjassa on jäljellä enää neljä parasta joukkuetta.

Suomalaisista Tapparan kausi CHL:ssä jatkuu vieläkin. Joukkue kukisti ranskalaisseura Rouenin kahden ottelun jälkeen yhteismaalierolla 7-3 (3-3, 4-0). Rauman Lukon kausi sarjassa päättyi puolestaan tähän, sillä se taipui saksalaiselle Red Bull Münchenille lukemin 3-4 (2-2, 1-2 ja.)

Muut puolivälierät päättyivät ruotsalaisseurojen voittoihin. Sarjaa viime vuosina hallinnut Frölunda HC kaatoi niin ikään ruotsalaisen Leksands IF:n lukemin 8-5 (5-2, 3-3) ja Rögle BK voitti tshekkiseura Sparta Prahan maalein 6-5 (5-2, 1-3).

Välierissä toisistaan mittaa ottavat Tappara ja München, kun taas Frölunda ja Rögle kohtaavat toisensa. Ensimmäiset osaottelut pelataan 4.-5. tammikuuta ja toiset 11.-12. tammikuuta. Otteluiden tarkemmat ajankohdat selviävät myöhemmin.

Tapparan lisäksi myös Röglestä löytyy vielä suomalaisedustusta. Joukkueen takalinjoilla luutii Tony Sund, joka on tällä kaudella pelannut 24 SHL-ottelua pistein 3+4 ja kymmenen CHL-ottelua viimeistellen kaksi osumaa.