Jori Lehterä kolkuttelee pistepörssin kärkikymmenikköä – tehnyt hurjan määrän pisteitä viime otteluihin

© Kuva: www.hawk.ru

Spartak Moskovaa edustava suomalaishyökkääjä Jori Lehterä on päässyt viimeaikaisissa otteluissaan kovaan vireeseen KHL:ssä. Spartak kaatoi Kunlun Red Starin torstai-illan ottelussa loppulukemin 6-4. Lehterä tehtaili tuossa ottelussa komeat tehot 1+3.

33-vuotiaan Lehterän saldo edelliseen neljään otteluun on peräti 3+5. Hän on joukkueensa selvästi paras pistemies, nimittäin kauden 31 otteluun mies on tehtaillut pisteet 8+21=29.

Viimeisten otteluiden kovan vireen myötä Lehterä on noussut pistepörssissä jo sijalle 12. Pörssin toisena majailevaan Brian O’Neilliin Lehterällä on tällä hetkellä matkaa kuusi pistettä. Pörssikärki Vadim Shipatshjov on sen sijaan päässyt muilta karkuun 47 tehopisteellään.

Kuluva kausi on Lehterälle toinen Spartakin riveissä. Viime kaudella hän viimeisteli 41 otteluun vakuuttavat tehopisteet 9+35=44.