Edmonton Oilersin Jesse Puljujärven mahtivire NHL:ssä jatkui lauantaiyönäkin pelissä, jossa öljypaidat venyttivät voittoputkensa neljään. NY Rangers hävisi jatkoajalla 5-6 suomalaisen iskiessä kaksi häkkiä.

Maaleista ensimmäisen Puljujärvi ampui hirmuisella lämärillä, toinen pömpeli syntyi ylivoimalla suomalaisen sudittua irtokiekon sisään b-pisteiden välistä.

Kauden saldonsa jo lukemiin 5+7 nostanut Puljujärvi iski Oilersille 2-4-kavennuksen ja 4-4-tasoituksen. Edmonton oli toisessa erässä pahasti sillassa, kun se oli jäänyt kolmen maalin takaa-ajoasemaan vain neljässä minuutissa.

NY Rangersin kolmen maalin kimara ei kuitenkaan pysäyttänyt taalaliigan tulikuuminta laumaa. Oilers tasoitti pelin kolme minuuttia ennen päätössummeria Connor McDavidin iskiessä aivan järjettömän komean maalin, Leon Draisaitl puolestaan kiskaisi jatkoajalla voittomaalin.

McDavidin tasoitusosuma on syytä nostaa esille tähän ihan omana klippinä.

Sportsnet

@Sportsnet
CONNOR. MCDAVID.

WHAT. A. GOAL. 🥵

Nämä pelaajat keikkuivat NHL:n pistepörssin piikkipaikoilla lauantaiaamuna saksalaisen saldon ollessa 10+13, kanukki komppasi pistein 8+14. Puljujärven pisteet oikeuttivat 12:nnelle sijalle.