Philadelphia Flyers avaa kautensa perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaa, kun se kohtaa kotihallissaan Vancouver Canucksin. Flyersin riveihin täksi kaudeksi siirtynyt konkaripuolustaja Keith Yandle pelaa myöskin ensimmäisen runkosarjaottelunsa uudessa seurassaan.

Tämä tarkoittaa sitä, että Yandlen käsittämätön putki jatkuu edelleen. 35-vuotias puolustaja on pelannut tällä hetkellä kunnioitettavat 922 NHL-ottelua putkeen ilman poissaoloja. Putki on alkanut jo 26.3.2009, joten mies ei ole ollut sivussa kokoonpanosta kertaakaan yli 11 vuoteen! Se on hämmästyttävä saldo.

Yandlen ”teräsmiesputki” on näin ollen koko NHL:n historian toiseksi pisin. Parempaan on pystynyt vain Doug Jarvis, jonka putki jäi lopulta 964 ottelun mittaiseksi vuosien 1975-87 aikana.

Yandlella olisi mahdollisuudet ohittaa Jarvis tässä tilastossa jo kuluvan kauden aikana.