Tästä aineesta oli iso apu Liigan hengenvaarallisessa onnettomuudessa: ”Nopeasti pakolliseksi”

© Kuva: Juha Tamminen

Perjantai-illan ottelussa Pelicansin ja KooKoon välillä nähtiin pelottava ja dramaattinen loukkaantuminen. Pelicans-hyökkääjä Elias Vilenin luistin viilsi epäonnisesti KooKoo-puolustaja Saku Vesterisen ranteen auki. Verenvuoto oli voimakasta ja tilanne oli hengenvaarallinen.

Nopean avun myötä Vesterinen selvisi tilanteesta ja hänet kiidätettiin sairaalaan. Pelicans-hyökkääjä Antti Tyrväinen jakoi kuitenkin ottelun jälkeen tärkeän muistutuksen muille Liiga-seuroille Twitterissä.

– Tällä saatiin tänään vaarallinen verenvuoto todella nopeasti tyrehdetettyä. Toivottavasti löytyy joka paikkakunnalta ja jos ei löydy niin nopeasti pakolliseksi, Tyrväinen kirjoittaa.

Viestinsä yhteyteen Tyrväinen laittoi kuvan hemostaattijauhepussista, jota käytettiin verenvuodon tyrehdyttämisessä. Monet tahot reagoivat Tyrväisen arvokkaaseen muistutukseen.

– Moikka Antti ja SJRY. Meidän lääkintätiimi otti tapahtuneesta koppia ja he kävivät asiaan liittyen keskustelun. Oli hienoa kuulla, että Porissa on varusteet ja käytänteet kunnossa, Ässien Twitter-tili kommentoi.

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️