Naisleijonien avainpelaajiin vuosia kuulunut Annina Rajahuhta kertoi Instagram-tilillään, että hänen pelit on pelattu. Hyökkääjä voitti mainiolla urallaan kaksi olympiapronssia ja MM-hopean sekä -pronssin.

– Jääkiekko – niin pieni ja samalla niin merkityksellinen sana oman elämän varrelta. Siihen sanaan sisältyy paljon tunteita, upeita seikkailuja ja ylpeyttä, pelaaja tunnelmoi.

– Elämäntapa, joka on kuljettanut ja kasvattanut. On mitaleja, saavutuksia, palkintoja, mestaruuksia, menestystä, naurua ja onnenkyyneleitä. On tappioita, riittämättömyyden tunteita, keskeneräisyyttä, kipua ja raastavia pettymyksiä, hän jatkoi.

Kolmet olympialaiset ja neljät MM-kisat nähneen Rajahuhdan viimeiseksi joukkueeksi jäi Kiekko-Espoo, jossa hän iski viime kaudella kaikkiaan 36 ottelussa peräti 41 (21+20) pistettä. Kausi, ja samalla ura päättyi Suomen mestaruuteen.

– Oon aina uskonut siihen, että kun uskaltaa jostain luopua, niin on tilaa uusille unelmille ja pilvilinnoille, päivityksessään pelikavereita, valmentajia, huoltajia ja taustavoimia kiittänyt peluri sanoi.