Jo NHL:n treenikaudella tulikuumiin liekkeihin päässeestä Jesse Puljujärvestä tuli sesongin ensimmäinen maalinteossa onnistunut suomalalaispelaaja.

Edmonton Oilersin ykkösketjun laituri napautti pikkumustan Vancouver Canucksin häkkiin joukkueiden kauden avauspelin ensimmäisessä erässä ajassa 16.55. Maali oli niin suomalaispelaajien kuin Oilersinkin sesongin ensimmäinen.

Maalin jälkeen leveästi hymyillyt laituri oli haaskalla saaden irtokiekon itselleen Darnell Nursen kudin jälkeen. Toisessa erässä öljypaidoille maalasi Zach Hyman, ja Oilers johti 40 minuutin jälkeen 2-0.

Ottelu oli tuolla toisella tauolla tämän jutun julkaisuhetkellä, mutta peli päättyi Oilersin 3-2-voittoon voittomaalikisan päätteeksi. Puljujärvi sai vastuuta reilut 20 minuuttia.