Viime viikon alussa Seattle Krakeniin Tampa Bay Lightningista siirtolistan kautta hankittu AHL:n supertähtihyökkääjä Alex Barre-Boulet on kokenut karun kohtalon toistamiseen vain reilun viikon sisällä.

Vain kaksi ottelua NHL:n tuoreen laajennusjoukkue Krakenin riveissä tehoin 0+1 pelannut 24-vuotias hyökkääjä on passitettu jälleen siirtolistalle – nyt Seattlen toimesta. Kraken oli pakotettu ratkaisuun sen jälkeen, kun kaksi viikkoa koronaprotokollan vuoksi sivussa ollut Calle Järnkrok palasi takaisin pelaavaan kokoonpanoon.

Muilla NHL-seuroilla on nyt vuorokausi aikaa napata Barre-Boulet riveihinsä. Ottajia luulisi löytyvän sillä mies on mättänyt viime vuosina hurjia tehoja farmiliiga AHL:ssä. Toissa kauden tehosarake näytti 60 ottelussa lukemaa 56 (27+29). Viime kaudella mies pelasi ”alhaalla” 10 peliä ja iski niissä 12 (8+4) tehopinnaa. Lightningin NHL-miehistöön Barre-Boulet mahtui viime kaudella 15 ottelussa, joissa taituri iski kolme maalia.

Mikäli muut seurat eivät poimi hyökkääjää riveihinsä, jatkuu pelaajan kausi AHL:ssä.