Liigassa viisi peräkkäistä ottelua hävinnyt jumbojoukkue HPK antoi myöhään sunnuntai-iltana potkut koko valmennustiimilleen.

”Kerho” on vapauttanut tehtävistään sekä aiemmän päävalmentaja Matti Tiilikaisen, että tämän apuvalmentajina toimineet Janne Sinkkosen ja Jani Keinäsen.

HPK:ta uusi päävalmentaja on Liigassa aiemmin HIFK:n päävalmentajana nähty 48-vuotias Jarno Pikkarainen sekä tämän apuvalmentajaksi nouseva Joonas Tanska.

– Jarno on vaihtoehdoistamme paras tilanteeseemme. Näemme hänessä ne ominaisuudet, jotka tuovat meidät tavoitteeseemme. Jarno tuo valmentajan tietotaidollaan ja osaamisellaan ne tarvittavat korjausliikkeet ja toimet, joita tässä hetkessä ja tulevaisuudessa HPK tarvitsee, HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kommentoi rajua ratkaisua seuran verkkosivuilla.

HPK Liiga Oy on vapauttanut Matti Tiilikaisen, Janne Sinkkosen ja Jani Keinäsen tehtävistään. HPK:ta valmentavat jatkossa päävalmentaja Jarno Pikkarainen, valmentaja Joonas Tanska. Lehtola ja Tolvanen jatkavat HPK:ssa.

#HPK #Liiga #Hämeenlinna

hpk.fi/valmennusvaihd…
hpk.fi

HPK vapautti Tiilikaisen, Sinkkosen ja Keinäsen tehtävistään – Pikkarainen ja Tanska ovat HPK:n...

HPK Liiga Oy on vapauttanut Matti Tiilikaisen, Janne Sinkkosen ja Jani Keinäsen tehtävistään. Uusi päävalmentaja on Jarno Pikkarainen.