Jokerit hankki Boston Bruins -sentterin KHL-oikeudet – koki nyt tylyn kohtalon NHL:ssä

© Kuva: Getty Images

Boston Bruins on leikannut leiriryhmänsä koko vain alle viikko ennen uuden NHL-kauden alkua.

NHL-seura on tiedottanut, että AHL-seura Providence Bruinsiin lähetettyjen pelaajien joukossa on ruotsalaishyökkääjä Oskar Steen, jonka KHL-pelaajaoikeudet siirtyivät aiemmin tällä viikolla Jokereihin.

Ainakaan toistaiseksi Steenin kohdalla ei ole kuitenkaan ollut minkäänlaisia siirto-/lainahuhuja helsinkiläisseuran riveihin, mutta NHL-minuutit ovat olleet hyvin tiukassa. 23-vuotias sentteri on ollut Bruinsin sopimuspelaaja vuodesta 2019 lähtien, mutta NHL-otteluita on kertynyt vyölle ainoastaan kolme kappaletta.

Viime kaudella Steen pelasi kolmen NHL-ottelun lisäksi 23 ottelua AHL:ssä ja 16 ottelua lainalla HockeyAllsvenskanissa pelaavassa IF Björklövenissä.