Jättitreidi KHL:ssä – Pietarin SKA hankki nimekkään megatähden NHL:stä

© Kuva: Getty Images

KHL:n takavuosien megatähti Nikita Gusevin paluu Venäjälle on viimein saanut varmistuksen.

Kahden viimeisen kauden ajan NHL:ssä New Jersey Devilsin ja Florida Panthersin paidassa kiekkoillut 29-vuotias venäläistaituri on solminut sopimuksen sarjan jättiseura Pietarin SKA:n kanssa. Takavuosien KHL-megatähden paluuta edelsi melkoinen siirtokaruselli, jolla SKA teki palkkabudjettiinsa tilaa hyökkääjän paluulle.

Pietarilaisseura kauppasi NHL:ssäkin pelanneen Vladislav Kamenevin sekä 20-vuotiaan San Jose Sharksin 4. kierroksen varauksen Jegor Spirodonovin KHL-oikeudet Sibiriin, josta Kamenevin matka jatkuu Moskovan TsSKA:n riveihin.

SKA sai kaupassa itselleen lisäksi tällä kaudella SHL:ssä pelaavan Valentin Zykovin KHL-oikeudet.

Gusevin sopimus pietarilaisseuran kanssa ulottuu tämän kauden loppuun asti.