Dinamo Riika ilmoitti yhteistyön päävalmentaja Sergei Zubovin kanssa päättyneen yhteisymmärryksessä. Monelle erityisesti Dallas Starsin paidasta tutun ex-puolustajan lähdön takana olivat tiedotteen mukaan perhesyyt.

Korvaajaa etsitään kuumeisesti ja huhut uudesta päävalmentajasta ovat erityisesti Latviassa käynnistyneet. Iltalehden haastatteleman paikallisen lähteen mukaan pestiin harkitaan jopa kolmea suomalaista, joista yksi ”voi hyvinkin olla” Raimo Helminen.

Muista työttömistä valmentajista Iltalehti nostaa esiin Karri Kiven ja Kari Jalosen nimet. Mahdollista pidetään myös väliaikaisen päävalmentaja Valerijs Kulibaban sopimuksen jatkamista loppukaudeksi.

Odotuksiin nähden baltialaisjoukkueen kausi on mennyt mallikkaasti, sillä se taistelee tällä hetkellä kynsin hampain playoff-paikasta.