TPS tiedotti: Toimitusjohtaja jättää tehtävänsä

Liigan kärjessä paahtava TPS tiedotti tiistaiaamuna nettisivuillaan, että HC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Santtu Jokinen jättää kesällä 2018 alkaneet tehtävänsä. Hän kertoi, että viimeiset kolme vuotta ovat olleet seuran palveluksessa hyvin palkitsevia.

– Matkalle on mahtunut niin vaikeita kuin mahtaviakin työpäiviä. Olemme joutuneet tekemään vaikeita päätöksiä muuttaaksemme seuran kehityskulkua haluttuun suuntaan ja saadaksemme HC TPS:n toiminnan vakaalle pohjalle. Kokemus on ollut todella kasvattava.

Seuran hallituksen puheenjohtaja Kai Koskinen kiitteli siitä, että Jokinen on johtanut toimintaa kokeneen ammattijohtajan otteella.

– Pandemia-aika on ollut organisaatiolle raskasta, mutta toiminta on pidetty käynnissä ja kehitystyötä tehty suunnitelmallisesti. Santtu ja hänen johtama organisaatio ansaitsevat työstään isot kiitokset.

TPS kertoi myös toisista uusista tuulista, kun hiljattain valmistunut strategia tuo seuran toimintaan uusia ulottuvuuksia. Strategiaa on tehty laajasti henkilöstöä osallistaen ja eri sidosryhmiä kuullen.