Seattle Krakenin NHL-joukkue harjoitteli ensimmäistä kertaa yhdessä torstaina.

Joukkueen ainut suomalaispelaaja Joonas Donskoi viiletti harjoituksissa kakkosketjussa, jossa hän oli saanut vierelleen Ryan Donaton ja Morgan Geekien. Vielä viime kaudella Donskoi kiekkoili Colorado Avalanchessa.

Kraken pääsee myös pian tositoimiin, kun NHL:n harjoitusottelut käynnistyvät. Kraken kohtaa ensimmäisessä harjoitusottelussaan Vancouver Canucksin. Kamppailu pelataan Suomen aikaa 27. syyskuuta kello 04.00 alkaen.

Näet Krakenin harjoitusten kentälliset alta tai täältä.

Ryan S. Clark

@ryan_s_clark
Kraken lines for first session. #SeaKraken

Schwartz-McCann-Eberle
Donato-Geekie-Donskoi
Appleton-Kartye-Wilson
Gates-Mackay-Henman

Oleksiak-Giordano
Lauzon-Borgen
C. Fleury-Olofsson
Evans

Grubauer
Daccord