NHL:ssä uutta nousua pudotuspelipelijoukkueiden joukkoon tekevä New Jersey Devils on julkaissut kerralla try-out-sopimukset peräti kolmen kokeneen pelaajan kanssa.

Devilsistä pelipaikkaa harjoitusleirillä hakevat puolustaja Tyler Wotherspoon sekä hyökkääjät Mark Jankowski ja Jimmy Vesey.

Yllä mainitusta kolmikosta varsinkin 28-vuotias Vesey on mielenkiintoinen nimi. Isokokoinen laitahyökkääjä edusti viime kaudella Toronto Maple Leafsiä sekä Vancouver Canucksia ja merkkautti 50 pelissä tehot 5+5=10. Amerikkalainen oli vielä muutama vuosi sitten hehkutettu yliopistotähti, jonka perässä oli tuolloin iso liuta NHL-seuroja. Veseyn toistaiseksi tehokkain NHL-kausi 2018-19 tuotti New York Rangersin paidassa pelatuissa 81 ottelussa tehot 17+18=35.

Jankowski taas pelasi viime kaudella Pittsburgh Penguinsissä, jossa 27-vuotias sentteri sai tililleen 45 ottelua tehoin 4+7=11. Wotherspoon, 28, puolestaan on luutinut viime kaudet Philadelphia Flyersin AHL-seura Lehigh Valley Phantomsin riveissä.

Jankowskin ja Veseyn hankinta tietää lisää kilpailua myös Devilsissä viime kaudella läpi lyöneelle 23-vuotiaalle suomalaishyökkääjä Janne Kuokkaselle, joka solmi kesällä seuransa kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen. Viime kaudella 50 ottelua tehoin 8+17=25 pelannut Kuokkanen tienaa uudesta sopimuksestaan reilut 1,8 miljoonaa dollaria kaudessa.