MTV: HIFK-nyrkkisankari oli aiheuttaa Siim Liivikille sydänkohtauksen: ” Olin pahaa aavistamatta suihkussa…”

© Kuva: Juha Tamminen

Siim Liivikin urasta ja elämästä julkaistaan pian kirja. Kirjassaan Liivik muistelee muun muassa HIFK:ssa käväissyttä Kip Brennania.

Brennan pelasi helsinkiläisten riveissä vain 22 ottelua kaudella 2008-09. Niissä hän keräsi kolme syöttöpistettä sekä huimat 118 jäähyminuuttia. Brennan oli ennen kaikkea tappelija ja jääkiekkoilija vain toissijaisesti.

Kerran Brennan onnistui säikäyttämään Liivikin pahanpäiväisesti. Liivik luuli olevansa yksin suihkussa, kun jäävesisaavista ponkaisi esiin yllätys.

– Olin pahaa aavistamatta suihkussa, kun tummanvihreästä saavista nousi yli satakiloinen, tatuoitu ja lihaksikas irokeesitukkainen karju. ”Whaaatsuuup, Siim!” Olin saada elämäni ensimmäisen sydänkohtauksen alastomana lätkäkopin suihkussa, Liivik kertoo kirjassaan.

Liivikin mukaan Helsinki oli Brennanille todella mieluinen paikka. Nyrkkisankari rakasti erityisesti kaupungin yöelämää.

– Ajattelin, että tuossa on nyt tosi ammattilainen: eilen se on painellut Stadin yössä, mutta tänään treeneissä en huomannut mitään. Siinä oli vinkkiä rookielle.

Lähde: MTV