Rauman Lukko on tehnyt valintansa ensi kauden kapteeniston suhteen. Joukkueen kapteenina toimii seurassa toisen kautensa aloittava hyökkääjä Anrei Hakulinen.

31-vuotias Hakulinen ei ole aiemmin pelaajaurallaan toiminut kapteenin tehtävissä. Viime kaudella hän pelasi 54 ottelua tehoin 15+18=33.

– On hieno kunnia saada C rintaan. Haluamme ja aiomme näyttää työmoraalimme ja asenteemme kautta esimerkkiä koko joukkueelle ja samalla näyttää joukkueenjohdolle, että olemme vastuun arvoisia, Hakulinen kommentoi seuran tiedotteessa.

Joukkueen varakapteeneina tulevat toimimaan paluumuuttaja Arttu Ilomäki sekä niin ikään toisen kautensa joukkueessa aloittava Julius Mattila.

– Luotamme, että Hakulinen, Ilomäki ja Mattila pystyvät omalla esimerkillään johtamaan joukkuetta: nimenomaan teoilla, eikä pelkillä puheilla. Sitä me odotamme ja näihin pelaajiin meillä on täysi luotto, joukkueen päävalmentaja Marko Virtanen toteaa.

Joukkueen kapteenisto muuttui täysin verrattuna viime kauteen, jolloin siihen kuuluivat Heikki Liedes (C), Robin Press (A) sekä Toni Koivisto (A). Heistä kaksi ensin mainittua lähtivät muualle pelaamaan, kun taas Koivisto päätti pelaajauransa.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
Hakulinen, Ilomäki ja Mattila muodostavat Lukon kapteeniston tällä kaudella – "Hieno kunnia saada C rintaan"

Uutiseen ➡️ raumanlukko.fi/uutiset/hakuli…

#JokaPäivä #Lukko #Liiga