Jokerit ja viime keväänä Gagarin Cupin voittanut Avangard Omsk ottivat toisistaan mittaa lauantai-illan ottelussa Omskin kotiareenalla. Narrilauma onnistui hakemaan ottelusta makoisan 3-2-vierasvoiton.

Omsk meni avauserässä johtoon Peter Cehlarikin maalilla, mutta Iiro Pakarinen tasoitti ottelun pari minuuttia myöhemmin jo kauden neljännellä osumallaan. Omskin suomalaispuolustaja Ville Pokka vei joukkueen toisessa erässä uudelleen johtoon. Päätöserässä Jokereilta osuivat ensin Markus Hännikäinen ja sitten Veli-Matti Savinainen. Tuon jälkeen lisäosumia ei nähty, joten pisteet lähtivät Helsinkiin.

Anders Lindbäck torjui Jokerien maalilla 19 kertaa. Omskin Simon Hrubecille merkattiin puolestaan peräti 34 koppia.

Jokerien voittoputki venyi nyt kolmen ottelun mittaiseksi. Omsk puolestaan on hävinnyt kaksi viimeisintä kamppailuaan.

Jokerit kohtaa seuraavaksi Lokomotiv Jaroslavlin Hartwall Arenalla tiistaina. Ottelu käynnistyy kello 18:30.

Näet kaikki ottelun maalit alta.