Harvinainen puheenvuoro! Connor McDavid antoi tiukkaa kritiikkiä NHL-tuomareille

© Kuva: Getty Images

Connor McDavid tunnetaan herrasmiespelaajana. Julkisuudessakin hän miettii sanansa tarkkaan, eikä lauo ikinä mitään turhan värikästä. Kun McDavid päättää puhua, koko kiekko maailma kuuntelee.

Nyt McDavid on antanut tiukkaa kritiikkiä NHL:n tuomareille. Hän on NHL:n paras tai ainakin yksi parhaista pelaajista, joten häntä rikotaan paljon. Viime kaudella McDavid aiheutti vastustajalle 29 kaksiminuuttista.

Pudotuspeleissä tilanne muuttui. McDavidia ei rikottu tuomareiden mielestä kertaakaan jäähyn arvoisesti. Winnipeg Jets voitti ottelusarjan Edmonton Oilersia vastaan suoraan 4-0.

– Ihmiset tietysti haluavat, että tuomiot ovat sääntökirjan mukaisia. Sitä varten se on olemassa. Jos jokaisen jäähyn viheltää, tulee paljon jäähyjä. Mutta jos on olemassa paljon rikkeitä, sitten on paljon jäähyjä. Niin se vain menee, McDavid kommentoi.

– Sääntökirja on olemassa syystä ja sitä pitää käyttää suoraselkäisesti. Jos katsoo sormien läpi joitakin asioita, se jatkuu myös tulevaisuudessa. Tuomareilla on vaikea työ, ja en todellakaan kahdehdi sitä.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004