Yksi NHL:n rikkaimmista agenteista, ukrainalais-amerikkalainen Dan Milstein on julkaissut taas yhden kirjan. 45-vuotiaan agentin kirja on hänelle järjestyksessään viides ja keskittyy monipuolisen bisnesmiehen jääkiekkoagenttitoimintaan.

Milstein on erikoistunut erityisesti venäläisten kiekkotähtien agenttina. Asiakaskuntaan kuuluvat muun muassa Pavel Datsjuk, Nikita Kutsherov ja Andrei Vasilevski.

Kaksi jälkimmäistä ovat kotoisin rutiköyhistä oloista. Vasilevskin perheen Milstein kertoo keräilleen ja jakaneen pulloja selvitäkseen. Tampa Bay Lightning -vahti vannoi perheelleen, että hän pitää aikuisena huolen ettei sen tarvi enää elää niin.

Kutsherovin varusteet eivät olleet lapsena parasta laatua. Hänen perheellään ei ollut varaa luistimiin, mutta jäähallin siivoojana työskennellyt äiti sai työnsä sivussa yhdet luistimet, jotka Nikita sitten jakoi kolme vuotta vanhemman veljensä kanssa. Luistimet olivat useamman koon liian isot, mutta niillä nykyinen Lightningin supertähti pelasi ensimmäiset kolme vuotta urastaan.