Edmonton Oilers kohautti hiljattain sopimalla jatkosopimuksen Darnell Nursen kanssa. Sopimus kattaa kahdeksan kautta ja on kokonaisarvoltaan 74 miljoonaa dollaria. Hänestä tuli yksi maailman parhaiten palkatuista puolustajista.

Sopimusneuvottelut jatkuivat pitkään. Aiemmin huhuttiin, että Nurse oli solmimassa neljän kauden mittaisen ja huomattavasti edullisemman jatkosopimuksen. Kun tuore sopimus vahvistui, Nurse paljasti aiempien huhujen pitäneen paikkansa.

Neljän kauden mittainen sopimus olisi käynyt järkeen. Nurse arvioi, että neljän vuoden päästä palkkakatto olisi taas noussut ja seurojen taloudellinen tilanne olisi parempi.

Nursen suunnitelmat kuitenkin muuttuivat, kun Miro Heiskanen ja Cale Makar solmivat omat pitkät ja arvokkaat sopimuksensa. Kun hän näki, millaista palkkaa Heiskanen ja Makar saivat, kahdeksan vuoden sopimus alkoi tuntua järkevältä vaihtoehdolta.

Lopulta Nurse sai paremman diilin kuin kumpikaan nuori puolustaja. Heiskanen tienaa kaudesta 8,45 miljoonaa dollaria, kun taas Makarin vuosipalkka on 9 miljoonaa. Nurse tienaa jatkossa 9,25 miljoonaa dollaria kaudesta.