Hidaste Ville Heinolan NHL-uralle? Verinen kilpailija sopimukseen Winnipegin kanssa – voi vaikuttaa myös tulevaan palkkaan

© Kuva: Getty Images

Suomalaispuolustaja Ville Heinolan lopullinen NHL-läpimurto on ollut haastava. Puolustajanuorukainen on esiintynyt vahvasti kirkkaiden valojen alla Winnipeg Jetsin riveissä, mutta silti rooli on jäänyt varsin vähäiseksi.

Heinolan pelipaikan kokoonpanosta meni viime kaudella Logan Stanleylle. Nyt järkälemäinen 23-vuotias puolustaja on tehnyt jatkosopimuksen Jetsin kanssa. Pahvi on kaksivuotinen ja vuosipalkaltaan todella halpa 900 000 dollaria.

Viime kaudella Stanley pelasi 37 NHL-ottelua ja iski niissä tehot 1+3=4. Jämäkän ja kookkaan peruspakin tehotilasto jäi 13 pykälää plussalle. Heinola pääsi pelaamaan vain viidessä NHL-ottelussa.

Sopimuksen halpa hinta oli myös harmillinen takaisku Heinolalle. Kun suomalaispuolustaja seuraavaksi neuvottelee sopimuksestaan, on Winnipegillä iso kynnys antaa hänelle enemmän rahaa kuin Stanleylle, ellei Heinola kykene lyömään kunnolla läpi NHL:ään ennen sitä.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.