TPS on tehnyt hyökkäysosastolleen huippuhankinnan.

Turkulaisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että se on solminut ensi kautta koskevan sopimuksen ruotsalaisen Filip Sandbergin kanssa. 26-vuotias laitahyökkääjä edusti menneellä kaudella HV71:stä, jossa hän tehtaili 52 ottelussa tehopisteet 16+14=30.

– Sandberg on pelaaja parhaassa iässä, mutta hän on silti kokenut urallaan paljon. Filip tuo meidän hyökkäyspelaamiseen uusia ulottuvuuksia nopeutensa myötä. Hänet tunnetaan myös erinomaisen työteliäänä joukkuepelaajana. Olemme äärimmäisen iloisia hänen saapumisesta TPS:ään, kommentoi TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio seuran tiedotteessa.

– En pysty tarpeeksi kuvailemaan kuinka innostunut olen! Tiedän mitä TPS haluaa rakentaa ja vastaavasti tiedän, että omat ominaisuuteni sopivat siihen yhtälöön ja yhteisiin tavoitteisiin, Sandberg kommentoi.