Tomi Karhunen on kiertänyt maita ja mantuja viime vuosina. Kaudesta 2017-18 lähtien 31-vuotias maalivahti on kolunnut läpi tuleva kausi mukaan lukien seitsemän eri joukkuetta ja kuusi eri maata viidessä kaudessa.

Tuorein joukkue on Straubing Tigers. Straubing on Saksan pääsarja DEL:n joukkue, joka ei ole seurahistoriassaan päässyt vielä tuntemaan maan korkeimman sarjatason finaalihuumaa.

Edelliskausien pelipaikat ovat olleet Liigassa, KHL:ssä, SHL:ssä, Sveitsin National Leaguessä. Straubingiin Karhunen siirtyy Sveitsin SC Bernistä, jossa hän kerkesi pelata puolen toista kauden ajan.

Liigan 181-senttinen veräjänvartija on pelannut läpi, sillä loppuun pelattuja kausia on Liigassa viisi, joista kolme on päättynyt mestaruuteen. Uran kummajaisena on Slovakian mestaruus, jonka Karhunen saavutti lyhyellä loppukauden lainapätkällään vuonna 2012.