NHL:ssä rysähti! Philadelphia Flyersin tähtipuolustaja kaupattiin naurettavalla hintalapulla

© Kuva: Getty Images

NHL:n hullut päivät käynnistyivät torstai-iltana Suomen aikaa.

Philadelphia Flyersin tähtipuolustaja Shayne Gostisbehere on kaupattu NHL:ssä.

Flyers treidasi 4,5 miljoonaa dollaria kaudessa tienaavan jenkkipankin Arizona Coyotesiin. Hintalappu ei totisesti noussut pilviin, sillä Coyotes antaa vaihdossa puolustajasta 2. ja 7. kierroksen varausvuorot kesän 2022 NHL Draftiin.

28-vuotias Gostisbehere pelasi päättyneellä kaudella 41 NHL-ottelua tehoin 9+12=21. Flyersia koko kahdeksan kautta kestäneen NHL-uransa edustaneen puolustajan sopimus kattaa vielä kaksi tulevaa kautta.

LUE MYÖS: NHL:n siirtokielto päättyi: Carolina ja Detroit jysäyttivät vaihtokaupan – sensaatiopelaaja ryövättiin lähes pilkkahintaan!