Lauri Huhdanpää teki ensimmäisen sopimuksensa ulkomaille. Ensi kaudella hän kiekkoilee puolalaisessa KH Torunin joukkueessa.

Torun on tippunut pudotuspeleistä puolivälierissä sarjanousunsa jälkeiset kolme kautta putkeen. Menneellä kaudella putoaminen ensimmäisellä kierroksella oli pettymys joukkueen ollessa runkosarjan kolmas.

Torunissa luotetaan muutenkin suomalaiseen osaamiseen. Huhdanpään joukkuekavereina tulevalla kaudella ovat Miro Lehtimäki ja suomalais-virolainen maalivahti Conrad Mölder.

Huhdanpää on kiertänyt joukkueita urakalla viimeiset koko aikuisikänsä. Kauden 2014-15 hän aloitti Ilveksen A-junioreissa, kunnes siirtyi kesken kauden Jokereiden A-junioreihin. Matka jatkui seuraavaksi kaudeksi Tapparan A-junioreihin, minkä jälkeen vuosittain vaihtuen kutsuivat Jokipojat, KeuPa HT, uudestaan Jokipojat, IPK ja menneen kauden KOOVEE.