Tampa Bay Lightning osoitti, että kun on tarpeeksi hyvä, mestaruuden voi voittaa puolikuntoisenakin. Nikita Kutsherov, Victor Hedman, Barclay Goodrow ja Ryan McDonagh olivat kaikki tärkeässä roolissa Stanley Cup -voiton pokanneessa joukkueessa, mutta jokaisella heistä oli kova loukkaantuminen vaivanaan.

McDonaghia ja Goodrowia vaivasi murtunut käsi, mutta kumpaakaan tämä ei tuntunut haittaavan. Goodrow pääsi pisteille yhtä vaille, McDonagh puolustajana kahta vaille jokaisessa finaaliottelussa.

Hedman voitti puolustajien pistepörssin ylivoimaisesti, vaikka oli kärsinyt revenneestä nivelkierukasta maaliskuun lopusta lähtien. 23 ottelussa syntyivät tehot 2+16=18.

Kutsherov kärsi loukkaantumisensa vasta välieräsarjan kuudennessa pelissä. Murtuneella kylkiluulla pudotuspelien kuusi viimeistä otteluaan pelannut venäläinen varmisti ylivoimaisen pörssikuninkuutensa tehden finaalisarjassa tehot 3+2=5.