Kiekko-Vantaa hankki Pelicansista tutun hyökkääjän – pelannut Liigassa lähes 200 ottelua

© Kuva: Juha Tamminen

Pelicansista tuttu hyökkääjä Roope Elimäki siirtyy yksivuotisella sopimuksella Mestikseen Kiekko-Vantaan riveihin.

28-vuotias hyökkääjä on pelannut urallaan Liigassa 179 ottelua Pelicansin paidassa viiden kauden aikana. Pisteitä tuolta ajalta on kertynyt 36. Mestiksessä Elimäki on esiintynyt aiemmin Peliitoissa.

Viime kausi sujui Ruotsissa kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla Nybro Vikings IF:n joukkueessa. Loukkaantuminen pilasi hänen kautensa, joten hän ehti pelaamaan vain 23 ottelua. Niissä syntyivät pisteet 7+8=15.

– Hienoa, että Roope valitsi Kiekko-Vantaan ensi kaudelle. Saimme Roopesta hyvät raportit monesta paikasta. Hän tulee olemaan iso palanen meidän joukkuetta. Roope on urheilullinen ja monipuolinen kahden suunnan sentteri, josta saadaan joukkueeseen kokemusta ja johtajuutta lisää ja hän pystyy Mestiksessä tekemään myös tulosta, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Mika Niskanen kommentoi seuran tiedotteessa.