Uusi NHL-seura Seattle Kraken yhä ilman valmentajaa – tässä ylivoimainen ennakkosuosikki pestiin

© Kuva: Getty Images

Seattle Kraken liittyy NHL:ään jo ensi kaudeksi. Ensimmäiset harjoitusleirit- ja ottelut ovat vain kuukausien päässä, mutta lähes kaikki palikat ovat vielä kateissa. Isoin puuttuva palanen on päävalmentaja.

NHL:n sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman kommentoi NHL Networkin lähetyksessä Seattlen valmennustilannetta. Hänen tietojensa mukaan seura on käynyt useammankin keskustelun Rick Tocchetin kanssa.

Tocchet on valmentanut edelliset neljä kautta Arizona Coyotesia. Ennen sitä hän toimi apuvalmentajana useissa eri NHL-seuroissa. Valmentajana hänet tunnetaan ennen kaikkea puolustus- ja kamppailupelin korostamisesta.

Seattleen on huhuttu muitakin nimiä. Seuran on kerrottu odottavan, mikä on Carolina Hurricanesin päävalmentaja Rod Brind’Amourin kohtalo. Myös Florida Panthersin Joel Quennevillen on kerrottu olevan ehdolla. Friedman ei pitänyt kumpaakaan nimeä todennäköisenä toisin kuin Tocchetia.